Fórum starého tance

O jílovské zlato

Started by Michal Medvěd, January 20, 2008, 14:55:11 PM

Previous topic - Next topic

Linked Events

trnvoku

Vážení,

dovolte mi oznámit, že po několika denních peripetiích s webovým programem. Jsme vytvořily nové webové stránky pro soutěž: www.ojilovskezlato.wz.cz
Stránky jsou zatím ve výstavbě, takže něco fotek, video a PR nejsou kompletní, ale jinak vše již funkční. Během týdne bychom to mohli dodělat.

Co se týká záznamu z akce, mám přislíbený konečný projekt na příští týden. Prosím napište, kdo byste měli zájem o záznam na [email protected]
Cena bude 250,-Kč a bude to na dobírku.

S pozdravem
Ajna
Trn v oku
Ajna Čubová, Trn v oku

Michal Medvěd

Quote from: Radim van Ousek on April 29, 2008, 19:23:08 PM
Quote from: JanaWar on April 28, 2008, 14:48:13 PM
Chtěli bychom fotky ze soutěže, jestli jsou ještě k mání...
Mno... Ode mě toho víc, než jsem dal na web, nečekejte. (předpokládám však, že dotaz nebyl směřován mně)

???

Ne, to bylo na Iru, ty jsi svůj díl práce odvedl dokonale! Z toho videa budeme mít druhý Vánoce ještě léta :D

Radim Vaňousek

Quote from: JanaWar on April 28, 2008, 14:48:13 PM
Chtěli bychom fotky ze soutěže, jestli jsou ještě k mání...
Mno... Ode mě toho víc, než jsem dal na web, nečekejte. (předpokládám však, že dotaz nebyl směřován mně)

???
"Mnozí lidé zaměňují hrdost s hloupostí. Je pro ně těžké docílit vlastní pokory, aby jejich vnímání bylo obohaceno o poznatky druhého, moudřejšího člověka."

JanaWar

Hm, samozřejmě, že ne. Organizovaly to holky organizátorky - a tou dobou už věděly, že některé skupiny mají koupené zpátěční jízdenky a nedá se s tím nic dělat. Tak příští rok, no.

Michal Medvěd

Quote from: JanaWar on April 28, 2008, 14:53:12 PM
Quote from: Marketa von spernak on April 23, 2008, 12:27:39 PM
Zdravím všechny za FTA. Akce se nám moc líbyla a  už se těšíme na další ročník.Musím vysvětlit proč jsme se nedostavily po akci. vůbec jsme netušily že má býti nějaká slezina  a tak už jsme měly zakoupené lístky spět do brna. Tak snad příště

Pardon, to jsme nezvládli... příště to tedy domluvíme líp. A těšíme se na vás.

Tyjo, teď to vypadá, že ta hospoda byla nějaká naše partyzánská akce... doufám, že nebyla.  :o

JanaWar

Quote from: Marketa von spernak on April 23, 2008, 12:27:39 PM
Zdravím všechny za FTA. Akce se nám moc líbyla a  už se těšíme na další ročník.Musím vysvětlit proč jsme se nedostavily po akci. vůbec jsme netušily že má býti nějaká slezina  a tak už jsme měly zakoupené lístky spět do brna. Tak snad příště

Pardon, to jsme nezvládli... příště to tedy domluvíme líp. A těšíme se na vás.

JanaWar

Ahoj Iro, vzducholoď úplně chápu;-) já jen že ty závoje jsou na burgundských kostýmech tak krásné;-)...
Chtěli bychom fotky ze soutěže, jestli jsou ještě k mání... vyrobte nám, prosím, placičku, někdy bych se pro ní stavila, mám to dost blízko... což? Chcete za to nějakou odměnu? Prázdné CD? Čokoládu pro fotografa (dozajista teď kolegiálně nepije alkohol)? Děkuju.

Marketa von spernak

Irena Pekovová

Ahoj Jani,

děkujeme za pochvalu kostýmů a sebekriticky přiznávám, že ne všechny byly naše skupinové... Tímto dodatečně děkujeme příznivcům AD a Merletí kostymérně :-)
Ty mé "rohy" skutečně vycházejí z burgundských čepců a obšlehla jsem je z Francouzské encyklopedie středověku od Violeta le Duc, co mi Jiřík onehdá po svém návratu z Francie okopíroval a věnoval k narozeninám... A závoj tam původně skutečně byl, dokonce dva a až pod zadek, ale neumíš si představit tu vzducholoď, co se z toho stávala při vystoupení venku při lehkém poryvu větru... Tak jsem je v návalu pudu sebezáchovy odstranila. No je fakt, že ve Spektru nijak moc nefoukalo, takže jsem je tam mohla pro parádu zase vimplantovat... Tak třeba příště :-)

Margot AD

Uf, Irenka je skutečně grafoman. Ale podepisuji se pod fše.

Fran, řekni si Radimovi, od čeho ho máš?  ;)

Pro Medvěda, pokud si dobře vybavuji, je to scénické dopracování, neb směry a obrazce v popisu zaznamenány nejsou. Stejně jako verze pí. Kröschlové. Nicméně je to o Hance bez Hanky, takže pro podrobné informace si budeš muset tam.

Michal Medvěd

Quote from: Fran z Villanelly on April 18, 2008, 01:33:51 AM
Ale my to opravdu myslíme vážně, že bychom příště nesoutěžili.

Jémináčku. Kdo nás bude zásobovat lihovinou?  :-*
Tak taky do jedné kategorie, co? To stihnete i koukat i hopsat, tralala...

Fran z Villanelly

Pro Irču:  Jakla nechat!!!! Kdo by mi dával kytky? :'(

Pro Mikuláše: Ale my to opravdu myslíme vážně, že bychom příště nesoutěžili. (Teda pokud zase nedostanem nějakej revoluční nápad, tzv.vizi  ;)

Michal Medvěd

Quote from: Martina AD on April 17, 2008, 21:53:21 PM
Co se Fiore de Virtu týče, předávala nám to Hanka Tillmanová jako rekonstrukci.

Zajímavé, zajímavé. Loni jsme to páchali s Kačkou, tak to mám ještě matně v paměti, nám to ale dopadlo nějak jinak, akorát už úplně nevím proč. Ale jak tak koukám do originálu, je to fakt divočárna a víc pramenů není... Takže se s osobou, "jejíž taneční úsilí (dobové rekonstrukce a choreografie) se cíleně zaměřuje právě na italské prostředí a jeho vliv na ostatní země Evropy," se rozhodně přít nebudu, z toho, co mi uvízlo v hlavě, to byla legitimní interpretace  :)
Akorát to počáteční postavené párů mi takhle zpětně při složitějším zamyšlení přijde divné, páč si nevzpomínám, že bych viděl nějaké jiné ballo pro víc lidí, kde by byly páry rozstrkané po prostoru. Ale možné to je. Tohle má určitě Hanka zmáknuté líp. Docela by mě to zajímalo...

Quote from: Martina AD on April 17, 2008, 21:53:21 PM
A děkuji Mikulášovi za kompliment, ještě teď se červenám  ::)

To's měla rovnou tam, ladila by sis k šatům  :-*

Martina AD

Hojda,
jen chci všem poděkovat za skvělou atmosféru na akci  :)  A plně se podepisuji pod grofomanský výplod naší Irenky..

Co se Fiore de Virtu týče, předávala nám to Hanka Tillmanová jako rekonstrukci.

A děkuji Mikulášovi za kompliment, ještě teď se červenám  ::)

Michal Medvěd

Quote from: Fran z Villanelly on April 17, 2008, 01:15:10 AM
A na co se pak máme koukat my ?

Vy na nic, vy se stejně budete v šatně převlíkat...  :)  :D  ;D

Ale třeba nás bude milión a utvoříme skupinu A a skupinu B, která každá vystoupí v jiné kategorii. Hohoho.