Fórum starého tance

Odkazy

Started by Michal Medvěd, November 23, 2007, 02:20:53 AM

Previous topic - Next topic

Michal Medvěd

Pokud jde o nepřehlednost, souhlasím. Ale lepší plug-in jsem nenašel  :'(

Martina

Ok, odkazy už se mi dnes objevily. Dík

Xen

Me se zase pise, ze celkovy pocet odkazu v kategorii je nula, ale kdyz se podivam dovnitr tak tam nejake jsou. Jinak je ten system odkazu dost neprehledny. Moc klikani nez se dostanec do casti ktere chces a zaroven nevidis tu strukturu, takze nevis jestli spise nemas byt v jine casti.

Michal Medvěd

Tak ju, chyba v matrixu. Tím, že jsem vás přendal do nové skupiny (Rond), jste mi vypadli z nějakých práv. Už by to mělo být v pořádku. Příště se nebojte ozvat dřív  :P

Michal Medvěd

To. Je. Divný.
Já je vidím, i když nejsem přihlášený a jsem tu jenom jako náhodný kolemjdoucí.
Má ještě někdo ten samý problém? Čistili jste cache?

(Vidím je i v IE, které na těchhle stránkách nikdy předtím nebylo.)

Jitus

Hmm. To je zajímavé, ale neboj taky jsem měla obdobné problémy. 
To musí vyřešit Mikuláš jakožto administrátor...   ::)

sakul

No, ja nechtel byt za jelito jako prvni, tak jsem se neptal ;-)
Ale problem bude asi nekde jinde, moje horni menu je Domu, Kalendar, Napoveda, Vyhledavani... Odkazy tam nemam :-O

Jitus

Najdeš to v horním řádku na monitoru. Jinak neboj, za jelito nebudeš. Já hledám pořád něco....  ;)       

* Domů
    * Kalendář
    * Odkazy
    * Nápověda
    * Vyhledávání
    * Editace profilu
    * Moje zprávy
    * Odhlásit

Martina

Teď budu za totální jelito, ale už dost dlouho mi nedochází, o čem to tady píšete  ??? Kde mám ty odkazy přesně hledat? I když je to ostuda, předem děkuji za navigaci.

Michal Medvěd

Jitus

Jitus

Dovolila jsem si dát odkaz od Xena na ony hudební stránky do naší databáze. Díky Xene. Jsou fakt božžíííí...

Jitus

Jo a v tanečních videech taky něco přibylo. je to mooc kvásný  :o

Jitus

Co se odkazům týče... Postupně doplňuji. Koukněte se na "primární prameny" a na "dějiny každodennosti-odívání, etiketa,
doplňky...!
Kdyby byl komentář byla bych vděčná. A nezapomínejte, že doplňovat můžete i vy. Děláme to pro vás všechny...
Děkuji, děkuji ...  ;D

Jitus

Ještě děkuji Janě za odkaz na burgundy.