Fórum starého tance

Odkazy

Started by Michal Medvěd, November 23, 2007, 02:20:53 AM

Previous topic - Next topic

Jitus

Ještě jsem tama doplnila další odkazy na primární prameny.
Je toho stále dosti a dosti. Takže študujte pilně...

Jitus

Přesně tak. Pokud jsou nějaké otázky, poznámky, poznatky, tak se nebojete a ptejte se.
Jistě odpovíme.... hehe... 

Bidak

Tak už tam jsou první videa. Koukejte, dávejte.  :)

Michal Medvěd

Přidělil jsem Jitce práva k moderování kategorie Odkazy. Pokud by se chtěl ještě někdo podílet aktivněji na plnění, není problém. Všichni ostatní mohou odkazy zadávat taky (a je to vítáno!), jen se v systému objeví až po schválení moderátorem či administrátory. Tak je to ;)

Bidak

Tak jsem tam něco málo nasypal. :o)

Jitus

Tak, odkazy začnu dopňovat někdy v týdnu, až budu v Plzni  ::)
Přes vík to bohužel nepůjde.
Každopádně pokud máte něco zajímavého už ted´, tak se nebojte
a přidávejte, přidávejte...co to jde.

Hlavě vše musíme řadit do správných chlívečků, aby to nebyl úplný bo....  :-[

Bidak

A už jsi ten Excelsior zkouknul? Stojí to za to, fakt.

Michal Medvěd

Factum est.

Ale na divokou střelbu Excelsiorem spíš doporučuju nějakou diskusi typu "taneční kopanec do hlavy", kde se může střídat Sněhurka se sedmi trpaslíkama a Kiliánem. Rozcestník by měl být tak nějak... hm... systematický a smysluplný. Což nevím, jestli půjde z videí vytvořít. Ale fandím tomu, to zas jo! Takže držím palec. ;)

A pro Excelsior a některé spolky můžu klidně udělat i kategorii "Dům hrůzy..."  ::)

Jitus

Mno, a co tam dát kolonku "Taneční videa" nebo tak něco...
David bude jistě dobrý doplňovač odkazů  ;D

Michal Medvěd

V betamódu je zatím zprovozněný systém odkazů, který najdete nahoře v hlavní liště:

Domů / Kalendář / Odkazy / Nápověda / ... /

Každý uživatel fóra může volně přidávat do systému odkazy, které mu přijdou nosné. Když dá Bůh, mohl by tu vzniknout relativně ucelený rozcestník starého tance a věcí s ním souvisejících. Který bude mít tím šírší záběr a bude tím lepší, čím víc lidí se na něm bude podílet.

Členění kategorií je pracovní, přijďte se zlepšovacím návrhem! A pokud se té bohulibé činnosti bude dařit, rád někomu svěřím moderátorská práva.

Komunitním projektům zdar!