Fórum starého tance

Připomínky k fóru - co vám tu chybí, vadí...?

Started by Michal Medvěd, June 01, 2007, 17:35:10 PM

Previous topic - Next topic

Michal Medvěd

Quote from: Magdaléna z Gabrety on November 14, 2010, 14:21:10 PM
Už mi chodí maily, za což jsem nesmírně vděčná, nicméně bych se chtěla zeptat, zda by bylo možné dostat se i do "uzavřené diskuze"...

Mea culpa. Factum est.

Magdaléna z Gabrety

Už mi chodí maily, za což jsem nesmírně vděčná, nicméně bych se chtěla zeptat, zda by bylo možné dostat se i do "uzavřené diskuze"...

Radek

Přepni si Czech na Czech a uvidíš ten rozdíl. Jak říkáš jsou to věci mezi SMFem a browserem...

Michal Medvěd

Quote from: Ifa on September 13, 2010, 14:13:18 PM
To se povedlo... z tvého příspěvku se zobrazovalo jen část do "Nastavení účtu"... Ještě, že tu ty odpovědi s citací jsou. Uf.

Tajemné. Já to vidím celé... Inu, věci mezi nebem a bajtem.

Ifa

Quote from: Michal Medvěd on September 13, 2010, 11:18:02 AM
Zábavná tipovací hra! Převedl jsem fórum na kódování UTF-8, pokud se vám špatně zobrazují čárky a háčky, je potřeba si v Editace profilu / Nastavení účtu nastavit preferovaný jazky z Czech na Czech  ::) Ano, bohužel tam jsou dvě češtiny, jedna ISO a jedna UTF a nejsou od sebe odlišené jménem. Pokuste se uhodnout tu správnou  ;)

To se povedlo... z tvého příspěvku se zobrazovalo jen část do "Nastavení účtu"... Ještě, že tu ty odpovědi s citací jsou. Uf.

Michal Medvěd

Zábavná tipovací hra! Převedl jsem fórum na kódování UTF-8, pokud se vám špatně zobrazují čárky a háčky, je potřeba si v Editace profilu / Nastavení účtu nastavit preferovaný jazky z Czech na Czech  ::) Ano, bohužel tam jsou dvě češtiny, jedna ISO a jedna UTF, a nejsou od sebe odlišené jménem. Pokuste se uhodnout tu správnou  ;)

Michal Medvěd

Upgradovali jsme na verzi 1.11.1, byl to trochu boj, ale zdá se, že všechno dobře dopadlo. Lehce jsem změnil bezpečnostní nastavení, abychom se vyhnuli spamovým robotům, captcha už jim zřejmě nedělá problémy. Případné závady a zádrhele hlašte sem, jako vždy.

Michal Medvěd

Quote from: sakul on June 29, 2010, 21:59:56 PM
Neslo by zrusti ten nutny 60-ti vterinovy cas mezi prispevky? Kdyz se davam nejake noty, tak jich mam obvykle vic a vzdy na to zapomenu, takze to musim delat nekolikrat

Hm, podívám se na to. (...) Jo, poštěrcháno, snad dobrý.

sakul

Neslo by zrusti ten nutny 60-ti vterinovy cas mezi prispevky? Kdyz se davam nejake noty, tak jich mam obvykle vic a vzdy na to zapomenu, takze to musim delat nekolikrat

Michal Medvěd

Právě jsme upgradovali na verzi 1.6.
Zatím to vypadá, že začalo fungovat kladívko k rychlé editaci a přestaly mizet příspěvky s více než třemi odkazy v těle.
Jakékoliv nestandardní chování hlásit, děkujeme předem a omlouváme se za něj taky předem...

Michal Medvěd

Pro větší "polopatičnost" jsem změnil jsem čudlíky na texty. Snad je to přehlednější. Kdyby někdo bažil zase po obrázcích, ozvěte se. Já k ním pak zkusím s nasazením života přidělat aspoň popisky při najetí myši, na které páni designéři zapomněli  :-\

Michal Medvěd

Tak jsem zkusil vypnout jednu z jinak docela zbytečných spamových ochran, třeba ty problémy s příspěvky, které mají víc odkazů, přestanou...

Michal Medvěd

Vedle nich je takovej modrej čtvereček, na kterej když se klikne, člověk obdží podrobný výpis.

kychot

Quote from: Michal Medvěd on April 14, 2008, 11:13:54 AM
...
Každopádně tyhle příspěvky se většinou zachovávají z neznámého důvodu a) ve zkráceném výpisu diskuse, který se zobrazuje pod okýnkem, když člověk zadává odpověď a b) ve výpisu nejnovějších příspěvku (ale ne na hlavní stránce, jenom když se do něj člověk podívá).
...

Tu variantu b) jsem moc nepochopil - kde vidím ty nejnovější příspěvky jinde, než nas hlavní stránce?  ???

kychot

Quote from: Michal Medvěd on April 14, 2008, 11:34:11 AM
Tak jsem to tam protlačil. Pomohlo to ocitovat, vymazat odkazy (s nima to tam nikdy nevydrželo) a pak je tam přes kladívko vrátit. Nic tomu nerozumím, ale funguje to.

Ještě jedna podivnost. Vidím tam ve fóru ten svůj příspěvek zabalíkovaný v tvých citacích s nadpisem:

Poslední pokus protlačit sem Kychotův příspěvek...

Nebo tak nějak. Píšu podle paměti. Tak se rozhodu dám na něj reply a ejhle, ve skutečnosti odpovídám na tvůj příspěvek nadepsaný:

Tenhle příspěvek někam zapadl, proto ho takhle ošklivě kopíruju... Omluva všem!

Nejspíš jsi se tam ten můj pokoušel protlačit několikrát, a já viděl jen jeden znich, a sotva jsem na něj chtěl odpovědět, tak se mi proměnil na ten druhý. Dobrá kouzla, zírám!  :o

No tak nakonec jsem tam dal i ten odkaz a vypadá to, že to už tam vydržím. Já si myslím , že hlavní problém nebude v těch odkazech, ale při nešetrném použití kladívk,a že se to pak všechno nějak rozbije  :(