Fórum starého tance

Připomínky k fóru - co vám tu chybí, vadí...?

Started by Michal Medvěd, June 01, 2007, 17:35:10 PM

Previous topic - Next topic

Michal Medvěd

Tož díky vřele!

S kategoriemi nevím, podle mě tu není takový provoz, by to mělo smysl. A průměrnou "lamu" větší noření ještě víc zmate, ne?

Radim Vaňousek

Zdrávas,
vzhledem k Vašemu serióznímu přístupu k historickým tancům, jsem si dovolil dát na svůj web přímý odkaz na toto fórum. Návštěvnost máme celkem slušnou, menší reklama Vám neuškodí.

Quote"Nepřehledné" je dobré, ale co s tím? Osobně se třeba neztrácím, takže netuším, co by pomohlo?

-osobně mohu doporučit rozdělení fóra na vícero kategorií. Podobným stylem, jako na Brodec  ;D
"Mnozí lidé zaměňují hrdost s hloupostí. Je pro ně těžké docílit vlastní pokory, aby jejich vnímání bylo obohaceno o poznatky druhého, moudřejšího člověka."

Michal Medvěd

Kvůli masovému spamu jsem dočasně zakázal příspěvky od neregistrovaných uživatelů. Uvidíme, co to udělá. Doufám, že to nebude definitivní, podaří-li se nám najít kloudný filtr, vrátí se vše do původního stavu... Akismet zatím selhává  :-\

Michal Medvěd

Tak za angličtinu se omlouvám, toho jsem si vůbec nevšiml... až budu mít chvilku, přeložím. Nějak jsem předpokládál, že lokalizace je úplná.

"Nepřehledné" je dobré, ale co s tím? Osobně se třeba neztrácím, takže netuším, co by pomohlo?

Kamik

Ehm...je to tu dosti nepřehledné, nevím kudy kam a jak....holt nejsem zřejmě zkušený fórumista :D a také mi vadí, že u registrace jsou podmínky v angličtině...vím, že jsem možná v menšině, také i ctím přísloví "čím víc jazyků umíš, tím více jsi člověkem", ale já to nejsem a nemínim trávit hodiny se slovníkem nad podmínkami s kterými musím souhlasit...toť takový detail 8)Mimo jiné také zkouším, zda to, na co jsem zatím přišla bude fungovat ;D ??? Tak s radostí do toho  ::) :P ;)

Michal Medvěd

Quote from: žabža on June 12, 2007, 14:15:30 PM
To je jasné :-), já si jen vymýšlím, aby to tu bylo co nejlepčejší. :-)

Chápu, chápu... píšu to na "wish-list"  ;)

žabža

To je jasné :-), já si jen vymýšlím, aby to tu bylo co nejlepčejší. :-)

Michal Medvěd

Ech. Myslím, že můžou. Ale někdo musí vymyslet, jak na to. Měl by stačit nějaký drsnější zásah do CSS, ale čert ví, kdy se k němu dostanu  :-\ Jak ty věci vždycky musím od základu pochopit, vymyslet a udělat, trvá mi to všechno dlouho, předlouho.

žabža

Rád bych se zeptal, jestli události z kalendáře (alespoň nejaktuálnější) nemohou viset na nějakém pruhu viditelném a přehledném impicitně vedle fóra?

Michal Medvěd

Začínáme veřejný provoz...

Co máme v úmyslu ještě v dohledné době dodělat?

• Změnit formát kalendáře tak, aby se na indexu zobrazovalo i datum akce.
  • Upravit grafiku fóra do tematičtější podoby.
  • Implementovat staré příspěvky z původního fóra.

Další návrhy?

Co už jsme udělali?

• Výchozí řazení příspěvků v diskusích je nastavené od nejnovějších k nejstarším. Každý si jej může změnit v nastavení profilu.
  • Přidán odkaz na RSS feed.
  • Na indexu se zobrazují nadpisy dvaceti nejnovějších příspěvků. Kliknutím na modrou ikonku vlevo od nich se dostanete na jejich plné znění.

Michal Medvěd

Přidal jsem rss2 feed. Prý funguje. Asi jen v tolerantnějších čtečkách, nemá úplně košer URL...

Michal Medvěd

Tak, už jsem nastavil i defaultní sorting příspěvků od nejnovějších ke starším... bylo to úplně jinde, než bych byl čekal!  :o
Člověk se pořád učí.

Michal Medvěd

Quote from: zabza on June 05, 2007, 15:51:11 PM
děkuju :-) myslím, že je to teď velmi hezké :-) a přehledné.

Rádo se stalo. Ještě ten kalendář kloudně dostat na titulku... a bude to dobré.

žabža

děkuju :-) myslím, že je to teď velmi hezké :-) a přehledné.

Michal Medvěd

Quote from: zabza on June 05, 2007, 09:13:27 AM
podle mě je důležité, aby byla úvodní stránka co nejpřehlednější, takže bych se přimluvil za odtranění: Statistiky fóra, účastníky apod. a nechal jen poslední příspěvky, akce, diskuse. Vše ostatní by mohlo být jen na prokliknutí.

Done. Ale musel jsem editovat PHP! No fuj. Kam mě to ještě zavane, tahle divná aktivita? Normálně by to mělo jít vypnout softwarově, ale mně to teda nějak nefungovalo...