Fórum starého tance

Připomínky k fóru - co vám tu chybí, vadí...?

Started by Michal Medvěd, June 01, 2007, 17:35:10 PM

Previous topic - Next topic

Michal Medvěd

QuoteNešlo by to nastavit nějak defaultně?
Zdendu jsem aktivizoval, tak snad už se mu dozvoníš :)

ještě jedna věc:

podle mě je důležité, aby byla úvodní stránka co nejpřehlednější, takže bych se přimluvil za odtranění: Statistiky fóra, účastníky apod. a nechal jen poslední příspěvky, akce, diskuse. Vše ostatní by mohlo být jen na prokliknutí.

Snažil jsem se, ale zatím nešlo. Fakt nevím jak. A to jsem na to natlačil i nějaký plugin  >:(
Se Zdeňkem první kontakt navázán. Slíbil, že něc vydumá ;)

Vypnu, co půjde  ;)

žabža

Quote from: Michal Medvěd on June 04, 2007, 22:59:05 PM
Tyjo, ta věc je ještě mnohem chytřejší než jsem si myslel!
Tak teď hlavně ten kalendář...

Nešlo by to nastavit nějak defaultně?
Zdendu jsem aktivizoval, tak snad už se mu dozvoníš :)

ještě jedna věc:

podle mě je důležité, aby byla úvodní stránka co nejpřehlednější, takže bych se přimluvil za odtranění: Statistiky fóra, účastníky apod. a nechal jen poslední příspěvky, akce, diskuse. Vše ostatní by mohlo být jen na prokliknutí.

Michal Medvěd

Tyjo, ta věc je ještě mnohem chytřejší než jsem si myslel!
Tak teď hlavně ten kalendář...

Bidak

Na hlavní stránce máš seznam posledních příspěvků a vedle nich je taková ikonka. Když se na ní klikne obeví se poslední příspěvky v plném textu. ;)

nebo http://forum.rond.cz/index.php?action=recent

Michal Medvěd

Quote from: zabza on June 04, 2007, 14:14:08 PM
Tak mě napadá, že by se mi líbilo, kdyby se poslední příspěvky objevovaly v plném textu, hezky nějak úhledně, a to s malinkým označením, k jakému tématu se odpověď pojí.

Jo, tak to by se mi líbilo taky. Ale s tím plným textem fakt nevím, jak na to a žádný plugin jsem zatím nenašel. Takže to přidávám k vecěm k "doprogramování". Jen ten Zdeněk je dneska pořád off-line...  :-\

Lada

Quote from: Michal Medvěd on June 04, 2007, 13:23:53 PM
Jo, to je moc fajn... jenže jak to tady zařídit.... kruci, kruci  ???

No vida! Dekuju :)

žabža

Tak mě napadá, že by se mi líbilo, kdyby se poslední příspěvky objevovaly v plném textu, hezky nějak úhledně, a to s malinkým označením, k jakému tématu se odpověď pojí.

Michal Medvěd

Quote from: Lada on June 04, 2007, 11:51:18 AM
Taky je fajn, kdyz je nejnovejsi prispevek nahore a clovek nemusi prescrolovavat a prelistovavat...

Ech, tak je to snazší než jsem myslel - každý si to může nastavit sám. Editace profilu / Nastavení vzhledu / Zobrazovat nejnovější příspěvky nahoře

Michal Medvěd

Jo, to je moc fajn... jenže jak to tady zařídit.... kruci, kruci  ???

Martina

Jsem asi úchyl, ale mně se nejvíc stejně líbí ta klasika (např. http://www.citrusy.cz/forum/). Pokud však nejste ochotni mít "Love" nebo "Christmas season", tak asi to, co je teď...

Jitus

Michal Medvěd

Pravda je, že skin je poněku přeplácaný.  Máš nějaká konkrétní místa, která vyvolávají zmatek, hnus a choas?  :-*

Jitus

Nějak se tu vůbec nevyznám. Je to také nepřehledné.... :-[

Jirik

Uaa nevím co mi vadí nemám čas musím tapetovat  ;D

Michal Medvěd

- skin při nižším rozlišení zabírá moc místa
- kalendář je na pendrek