Fórum starého tance

Výbava historického tanečníka - Proseč 2009

Started by Michal Medvěd, November 03, 2008, 11:52:21 AM

Previous topic - Next topic

Linked Events

kychot

Quote from: Xen on September 23, 2009, 22:49:00 PM
doufam ze ne sebe jak neco konim
Xen

Neboj, jsi opět hvězda  ;D
Přidal jsem ti bodík do karmy, aby ti zasvítila další  :D

JanaWar

Mno, jsem na tom podobně, jen o pokoj dál. Pozdravení všem!

Xen

Jsem ted na konferenci v polsku a hotelove pripojeni rika neco pres 20h, takze asi budu muset pockat do prahy. Ale zatim moc diky a tesim se co uvidim,

doufam ze ne sebe jak neco konim

Xen

Michal Medvěd

Přičetl bych to chaosu předškolního roku. Já to tady neprotlačím, tak doufám, že to tam zůstane, dokud se nedostanu na prázdniny domů (přelom října a listopadu). Čest tvé práci!

kychot

Quote from: Michal Medvěd on September 22, 2009, 12:30:49 PM
Budeme se těšiti.

No už to dávno visí na obvyklém místě
http://dulos.cz/nadejkov2009/
jen jsem se divil, že po tom ještě za celou dobu nikdo nezatoužil  :-\

Michal Medvěd

kychot

Tak dneska mi jsemve svém šuflíčku objevil slíbenou nadílku od Františka, tj. jeho DVD záznam z Nadějkova. Zvědavcům mohu zatím prozradit obsah:

• gagliarda               07:26
  • gagliarda2              10:02
  • gagliarda3              20:35
  • branle La Hay           08:47
  • courante?               00:37
  • allemande               16:14
  • pavane d'Espagne        03:45
  • bransles                04:44
  • rozcvička M.C.          04:05
  • Smazaný Titul
  • Marie                   12:11
  • masaze Marie            10:29
  • Prázdný Titul
Tak pokud bude zájem a předběžný souhlas účinkujících  ;D tak to zase vyvěsím k nasosání na obvyklém místě – až se dostanu k nějakému rychlejšímu drátu – má to 3.4 GB.

Pokud někdo nemá rychlý sosáček, tak mu to můžu přepálit za  :-*

No předpokládám, že ty Prázdné Tituly byl asi nějaký zásah cenzury, no tím pádem je aspoň zajištěno, že nic závadného v tom obsahu není  :D

Xen

Tak jsem byl tenhle vikend a dalsi dva dny na workshopu fyzického divadla s Finkou Jenni Kokkomäki (http://www.proculture.cz/artsinfo/performing-arts/kurzy-workshopy/workshop-fyzickeho-divadla-s-finkou-jenni-kokkomaki-2188.html) a jsem docela nadsen, myslim, ze by ona nebo nekdo z tohoto oboru mohl byt pozvan pristi rok, o kterem se uvazuje, jestli se nepletu, ze by mohl byt posazen vice do divadla.

kychot

Quote from: JanaWar on July 15, 2009, 12:59:05 PM
Adélko, děkujeme za koleno.

Tam se vařilo nějaké vepřové koleno  ??? Huh, tak to mi uniklo  :o

JanaWar

Michal Medvěd

Rychlopisné díky všem účastníkům za účast, především těm, co přiložili ruku ke společnému blahu. Huhu.

Adetka

Lížu rány :o)
Připojuji se k obecnému díku. Mikulášovi a Davidovi za neúnavnou organizaci, Marii za pochopení kde tu váhu já vlastně mám, Marii-Claire za zapojení myšlení při tanci, Františkovi děkují všechny mé svaly za probuzení, Martině za stálou aktivitu v zákulisí, Ladě za elegantní úsměvy, Janě a Blance za neobvyklé ztvárnění playfordových tanců, Jiříkovi za pevnou víru a všem třem pak za neúnavné šicí centrum, Xenovi a Kamile za výkrm hladových krků, všem Codrům a Ivče za dobrou náladu a opětovný sobotní návrat, Kychotovi za dovoz a odvoz a pet lahve plné moků, Katkám za to, že jsem se na střídačce necítila tak sama, Pavle za nový pohled na tanec, Ivovi za pevné nervy, že to se mnou opětovně vydržel.
Jen mi to letos přišlo nějaké krátké  ;)

Xen

Tak ja se citite? Ja docela bidne, nejak jsem si na poslednim vecernim Frantiskovi prepnul nejaky svalik na krku a ted se to nejak hodne ozývá.  Zbytek tela jen tak trosku brumla.

Jinak take moc dekuji Davidovi a Mikulasovi za organizaci a take Martine (a dalsim) za miti nadoby - Zpetne jsem si uvedomil, ze i ja jsem byl ten hrisnik co si nechaval svou sklenicku pres noc na stolku a ona mi pak do rana zmizela,  :-\.

Letos se myslim velmi povedlo propojeni lektoru a celkova kompozice lekci i to pozdejsi prohozeni odpolednich hodin Marii bylo myslim prinosne. 

JanaWar

Převeliké poděkování Vám všem, byl to skvělý týden. J.

JanaWar

Ach ano, s každou další skleničkou se nad tebou stahovala mračna!;-)