Fórum starého tance

Manýrismus a taneční výraz

Started by Michal Medvěd, October 07, 2007, 11:13:35 AM

Previous topic - Next topic

Linked Events

Michal Medvěd

!!! POZOR, ZMĚNA !!!

Přesunuli nás do jiného sálu, pročež v sobotu začínáme nikoliv v Lublaňské, ale v jiné pobočce DDM Prahy dvě, ve Slezské. Takže nová adresa konání kurzu je: Slezská 21, 120 00 Praha 2.

Omlouvám se za případné komplikace...

millenario

Míla se raduje! Budu se snažit mí úplně nejmenší a nejhodnější. Moc děkuju...

Michal Medvěd

Ju, pokud jde o náhradníky:

Mílu se tedy pokusíme nějak do sálu vmáčknout, v nejhorším případě naprostého místního nedostatku se vykážu za dveře. Ostatní prosím, aby byli na příjmu.

Michal Medvěd

Tak, do úvodního příspěvku přibyl časový plán akce a cena.

Cena: 800,-

Časový rozvrh:

01. 12. | 9:30 - 13:00,  15:00 - 18:30
02. 12. | 10:00 - 13:00

Platit bude možné až na místě, vypadá to na důvěryhodnou sešlost. Kdyby někoho peníze v kapse tížily a chtěl je poslat předem, může, nebudeme se zlobit. Buď složenkou na adresu Mikuláš Bryan, Ortenovo nám. 2, Praha 7, 170 00 nebo převodem na účet 000000-1421760053 / 800 (Česká Spořitelna). 

Michal Medvěd

Nojo, napsala ses do vlastní přihlášky až na poslední místo...  ::)
Ono se to ještě nějak pročistí. A vy se tam mezi sebou určitě zvládnete lidsky domluvit, no ne?

millenario

jsem mezi náhradníky? Ó to jsem smutná.  :'(

Michal Medvěd

Xen

Tak Krystinu si prosim skrtni (asi ji tam mas jako Katerinu), bude muset jit pitvat. Verca plati. Takze jeden nahradnik ma doufam radost  :).

Michal Medvěd

Tak, tady je seznam přihlášených, kteří se ještě vešli:

1) Já
2) Hančí Sládková
3) Pavel Major
4) David Biedermann
5) Lada Biedermannová
6) Vladimír Kočí
7) Veronika Rozhonová
8 ) Jan Drahokoupil
9) Jitka Pokorná
10) Veronika ? (od Xena)
11) Františka Párysová
12) Radim Dudek
13) Milena Gabrielová

náhradníci:

1) Vlaďka Bartošová
2) Zdeněk Linka

Náhradníci, nevěšte hlavu. Kdybychom dopadli jako posledně, vešli byste se všichni. Xena prosím, aby urychleně potvrdil či vyvrátil "své" dvě dámy. Hančí s Meigrem se svěřovali, že si to ještě rozmyslí, takže nějaká místa se dost možná uvolní. Vynasnažím se, aby bylo jasno co nejdřív.

fran

Ahoj Mikuláši. Přihlašuji na seminář Manýrismus a taneční výraz ještě 2 osoby- Vlaďku Barošovou a Křečka (Zdeňka Linku). Díky.

Xen

Jde to blbe najit, ale je to napsano nad prispevkama do diskuze, nad tou fialovou (u mne) carou:

Prosinec 01, 2007 - Prosinec 02, 2007

Král Elfů

To zni docela zajimave, jen nevim, zda jsem pitomy, ci nevsimavy, nebo tu skutecne neni uvedeno, kdyze to ma byt?

Michal Medvěd

Tak, teď odjedu, ale než se vrátím:
na semináři jsou už jenom dvě místa (možná se ještě dvě uvolní), takže prosím, aby se váhající rozhodli rychle a zároveň všechny, na které nemám spojení, aby na sebe poslali maily (nebo aby mi je poslaly jejich zástupné osoby), abych je mohl otravovat s předběžnými platbami a dalšími organizačními radostmi. Ať počítám jak počítám, asi budeme mít nějaký převis. Holt tělocvična není nafukovací, je mi líto.

Po víkendu to rozčísneme, děkuju za strpení...

Seminář je dvoudenní, sobota celý den a neděle dopoledne (omlouvám se, je to vidět jen v kalendáří) a tlumočit nebude problém, minule jsme to taky zvládli, především díky Davidovi (já mlčím, já nepřekládám).

millenario

Přihlašuji na seminář :
Františku Párysovou, Radima Dudka, Milenu Gabrielovou.
Zároveň bychom se jako "neaglický klub" přimlouvali za překlad do češtiny.

Seminář bude jednodenní nebo dvoudenní?

Xen

Tak mam dalsi dusicku, ci jeste trochu vice. Rikal jsem to u nas na zkousce, zkusim to i dnes vylepit na dvere, treba si toho nekdo z kurzu vsimne.

Tak od nas mam nahlasit Vercu.

A jeste Krystinu na 50%, jeste nevi kvuli skole, ale zkusim z ni 100 % odpoved dostat co nejdrive.