Fórum starého tance

Bretonské taneční podvečery

Started by Michal Medvěd, April 23, 2009, 10:35:37 AM

Previous topic - Next topic

Linked Events

kychot

Quote from: Adetka on May 11, 2009, 19:34:17 PM
Já měla i ten proviant, když to měl být piknik.
...
Máš samozřejmě pravdu, už to nikdy neudělám. Těším se v neděli. Snad mě vše doučíte. 8)

O doučování tolik nejde. Ale o ten proviant   ::)
Ten nám právě došel, proto jsme museli končit.
Tak to teda fakt nechápu, s báglem proviantu a jet metrem dál...
Kdybys byla bývala napsala SMS, já bych ti s tím šel pomoct naproti k metru.
Než bys to dotáhla na Vyšehrad, měla bys to o polovinu lehčí  :P

Adetka

Quote from: Michal Medvěd on May 11, 2009, 12:15:18 PM
Nikdo nemohl mít víc bagáže než já  :o
Já měla i ten proviant, když to měl být piknik.
Víc než ty určitě ne. Nikdo toho nemohl mít víc než ty.  ;)

Quote from: kychot on May 11, 2009, 12:19:39 PM
No, asi tak v půl deváté to zrovna eskalovalo. Myslím, že jsme to pak zabalili asi v půl jedenácté nebo tak nějak, když už bylo vše dopito  :P
Příště neposlouchej hlasy Metra, ale raději to cukání, kam tě tvé srdénko táhne  :D
Máš samozřejmě pravdu, už to nikdy neudělám. Těším se v neděli. Snad mě vše doučíte. 8)

kychot

No, asi tak v půl deváté to zrovna eskalovalo. Myslím, že jsme to pak zabalili asi v půl jedenácté nebo tak nějak, když už bylo vše dopito  :P

Příště neposlouchej hlasy Metra, ale raději to cukání, kam tě tvé srdénko táhne  :D

Quote from: Adetka on May 11, 2009, 11:53:07 AM
V půl deváté jsem měla cukání vystoupit na Vyšehradě z metra a jít se na Vás alespoň kouknout. Ale bagáž a plné metro mne přemluvily ať to nedělám.

Michal Medvěd

Nikdo nemohl mít víc bagáže než já  :o

Adetka

Quote from: kychot on May 10, 2009, 22:19:44 PM
Jo, perfektní to bylo!  ;D
Nechť spláčou všichni nepřítomní!  :'(
Šak mi taky pláčeme.  :'(
V půl deváté jsem měla cukání vystoupit na Vyšehradě z metra a jít se na Vás alespoň kouknout. Ale bagáž a plné metro mne přemluvily ať to nedělám.

Michal Medvěd

kychot

Jo, perfektní to bylo!  ;D
Nechť spláčou všichni nepřítomní!  :'(

Quote from: Michal Medvěd on April 23, 2009, 10:35:37 AM
V jarním duchu, na trávníku před Starým purkrabstvím na Vyšehradě, s mírnými sklony k pinkiku.

Michal Medvěd

Otevřené dýchánky zaměřené na jemnou výuku a společné tancování obecně rozšířených lidových tanců západní Evropy, především Bretaně jako jsou scottisch, mazurky, chapelloise, andro, gavottes a mnoho dalších.

V jarním duchu, na trávníku před Starým purkrabstvím na Vyšehradě, s mírnými sklony k pinkiku.

Od 17:00 do 20:00.

Akce se koná za každého počasí, při nepřízni se přesouváme do interiéru Starého purkrabství.