Fórum starého tance

Fest-noz gouel Erwan

Started by Michal Medvěd, April 23, 2009, 10:33:19 AM

Previous topic - Next topic

Linked Events

finofilka

Pro cidruchtivé :) přidávám odkaz na jedno vinařství v Turnově, které prodává bretonský cidre Kerisac za cenu takřka lidovou.
69 Kč,- / 0,75 l
Nabízí variantu brut - perlivou a méně sladkou, vhodnou k masu a rybám
a variantu demi-doux, sladší a vhodnou k palačinkám a faru a jiným bretonským i nebretonským dobrotám
Pán je velmi ochotný a slíbil dovoz do Prahy.
Ozkoušíme ho na náš fest-noz a uvidíme :)
http://www.vinoprodej.cz/aktuality/

VINOPRODEJ.CZ
ing. Gilbert Zuzaňák
Rohliny 29
Turnov 511 01
mobil: +420 603 323 250
e-mail: [email protected]

Michal Medvěd

Podzimní brigáda s pogováním nezní špatně.

kychot

Quote from: Michal Medvěd on May 12, 2009, 11:58:17 AM
Nojo, ale kdo to šikovně vykvasí?

S tím si nedělej starosti! Na to máme lidi! Nebo spíš takový malinký sympatický zviřátka, ale oni jsou skoro jako my lidi  ;)

Quote from: Michal Medvěd on May 12, 2009, 11:58:17 AM
Jinak se předběžně hlásím jako odběratel libovolného množství moštu, jestli míváte na podzim přebytky O:)

No právě, mívávali jsme bohaté zdroje a ty vyschly, takže teď už nám zbyl jen ten vercajk. Takže chce to naplánovat podzimní taneční akci, ve správný čas a na správném místě  8)

I když o jednom takovém malém místečku bych věděl. Před pár týdny jsem tam pomáhal vozit loňské shnilotiny na hnůj. Takže vzít to letos s mírným předstihem  ;)

Michal Medvěd

Nojo, ale kdo to šikovně vykvasí? Jinak se předběžně hlásím jako odběratel libovolného množství moštu, jestli míváte na podzim přebytky O:)

kychot

Quote from: Michal Medvěd on May 12, 2009, 10:39:49 AM
Láry-fáry, chce to hlavně hektolitry cidru :D

No jo, v tom případě jsi to ale měl plánovat rok dopředu  :-[

Doval jabka, já mám doma drtičku, dřevěný pres a několik demijonův různých velikostí.  ;D
No, několik hl to nebude, spíš tak půlka, ale můžeme ještě nějaké dokoupit.  :P

Michal Medvěd

Láry-fáry, chce to hlavně hektolitry cidru :D

MartinN

Quote from: Michal Medvěd on April 24, 2009, 10:40:38 AM
Co bys chtěl, na tohle fórum kromě nás chodí celkem pět lidí, kteří už o tom dávno vědí. Je to tu spíš pro formu  ::)

:o)

Na Beltine v Telči jsem pod vedenim slovenského bodhránového Guru - Romana Kozáka již začal bret. tanečky nacvičovat. Bylo nás tam pěkných pár desítek, takže to bylo přijemné. Né, že by mi to pak šlo líp, nebo že bych si něco víc pamatoval, ale kolem 8h ráno to bylo přijemné protažení. Některé tance jsem nějak nestíhal a nemyslim si, že to bylo jen tou probdělou nocí :-). Prostě vypadaji jednoduše, ale chce to měsíce tréninku.

Michal Medvěd

Co bys chtěl, na tohle fórum kromě nás chodí celkem pět lidí, kteří už o tom dávno vědí. Je to tu spíš pro formu  ::)

Pawdoo

Koukám tu velké nadšení  ;)

Michal Medvěd

Čtyři kapely a tanec až do noci

Oslava svátku svatého Erwana v bretonském duchu
V neděli 24.5. od 18:30 do 22:00.
V sále Starého purkrabství, Praha - Vyšehrad.

Více na http://blog.rond.cz/fest-noz/