Fórum starého tance

Orchesographie

Started by Adetka, March 01, 2009, 21:04:23 PM

Previous topic - Next topic

Adetka

Quote from: Michal Medvěd on March 11, 2009, 11:01:28 AM
... existuje i čtverec a trojúhelník, ...

a ty taky budou počítat?? To je hodně geometrických obrazců za jednu knihu.
Ale já se ani tak nebojim.

kychot

Quote from: Michal Medvěd on March 11, 2009, 11:01:28 AM
Ano. A existuje i čtverec a trojúhelník, ale lidé o nich neradi mluví.

Tím chceš snad naznačit, že kvadratura kruhu v karmické sféře byla již vyřešena?

Michal Medvěd

Ano. A existuje i čtverec a trojúhelník, ale lidé o nich neradi mluví.

Adetka

Quote from: Michal Medvěd on March 05, 2009, 13:05:58 PM
Není zač... on ti to kdyžtak karmický kruh spočte  :-*

Bóže on existuje i karmický kruh?? Co si to ti lidi všecko nevymyslej aby se se špatným svědomím nemuseli tahat sami.  :-\

fairyqueen

Quote from: Michal Medvěd on March 04, 2009, 16:10:46 PM
Já mám svých Arbeaů až až až. Až skoro plný zuby  ;)
Teda Mikuláši, konečně rozumný slovo :D

Michal Medvěd

Není zač... on ti to kdyžtak karmický kruh spočte  :-*

Adetka

Jů, tak děkuju za dárek.

Michal Medvěd

Já myslím, že jestli ji nikdo jiný nechce, klidně si ji nech. Já mám svých Arbeaů až až až. Až skoro plný zuby  ;)

Adetka

;)
Tak tedy, milý Mikuláši, v rámci zjednodušení zkoumání (zvlášť proto, že se nikdo jiný neozval) jsem ochotna knihu někam donést, kde se na ni koukneš a ohodnotíš, buď jako svou nebo jako cizí, a podle toho se rozhodneš zda ji chceš či ne.

Michal Medvěd

Tak to fakt nevím. Ty spolkové byly, myslím, v kroužkové vazbě. Starorůžového si nic nevybavuju....

Xen

Myslim, ze ty pro spolek to meli na sobe napsane. Mozna ze ne vsechny?

Adetka

No, jak bych Ti tuto mohla nejlépe připodobnit.
Je formátu A4 (á cca 80g), vazbu má bílou, umělohmotnou, jest chráněna proti okolním vlivům starorůžovými chlopňovými deskami.  ::)

Michal Medvěd

Tak to je námět k zamyšlení ;) Měli jsme nějakou kopii pro "spolek přátel starého tance". Není to ona?

Adetka

Ehm.. již delší dobu jsem vlastníkem svázaného výtisku tohoto okopírovaného francouzsky psaného dílka.
Až do dnešního dne jsem žila v domnění, že mi knihu zapůjčil Xen a tudíž je jeho.
Dnes jsem byla z tohoto bludu vyvedena (No moje není, ... možná je Mikuláše).
A tak se táži: je si někdo z Vás vědom, že mu v knihovničce tento výtisk chybí (...a že ho někdy měl)?

Prosím neberte to jako inzerát prodám, dám zdarma, atd.... snažím se najít právoplatného taťku (resp. mamku).
:'(