Fórum starého tance

Quattrocento reloaded

Started by Michal Medvěd, June 24, 2007, 23:59:05 PM

Previous topic - Next topic

Linked Events

Michal Medvěd

Přihlásily se mi dvě nezadané krasavice z Brna, tak pokud opravdu obě přijedou, můžete si je rozdělit... ;)
Zjistím.

M.

kychot

Quote from: Michal Medvěd on October 15, 2007, 09:53:05 AM
Jináč poslušně hlásím, že seminář je předběžnými přihláškami zaplněn vrchovatě, coby nezvratně přihlášené zatím vedu Františka s Jitkou, Xena s Kamilou a Petra F.

Náhradníci jsou nicméně kdykoliv vítáni....

Zvědavcům můžu slíbit, že náplň semináře detailněji dořešíme s Kačkou ve čtvrtek.

Tak ja bych potreboval jednu nahradnici. Do predbeznych prihlasek jsem uvedl po svem boku rovnez svoji samicku, ale ta ted odpadla (takze je mozno ji vyradit z predbeznych prihlasek) a ja nevim, kdyz ted poslu za sebe to 1kKc, jestli pak nebudeme muset tancovat 2 Petri spolu...

Michal Medvěd

Jináč poslušně hlásím, že seminář je předběžnými přihláškami zaplněn vrchovatě, coby nezvratně přihlášené zatím vedu Františka s Jitkou, Xena s Kamilou a Petra F.

Náhradníci jsou nicméně kdykoliv vítáni....

Zvědavcům můžu slíbit, že náplň semináře detailněji dořešíme s Kačkou ve čtvrtek.

Michal Medvěd

Není pole jako pole...  ;D

Obludka

No, já jsem přespolní a myslím si, že není problém končit odpoledne. Holt člověk dojede v noci.

Michal Medvěd

Quote from: kychot on October 06, 2007, 13:51:30 PM
Tedy ta nedělní doba nám přijde dost pitomá 10-14 hod,
člověk nestihne dopoledne zajít do kostela a v poledne zase ani na oběd.
Takže tancovat s práznou duší i žaludkem.... :-(

Pokud jde o obědno, můžeme se během soboty na neděli dohodnout třeba na 9:00 až 13:00.
Jináč je nutno myslet na to, aby se přespolní stihli dostat zavčasu domů, holt, takže s kostelem to asi sotva nějak kloudně vyřešíme.

Peníze tak, aby vás nikdo nepředběhl  ;)

kychot

Quote from: Michal Medvěd on October 04, 2007, 16:59:22 PM
Utěšeně se plníme, aktuální stav se zdá být takový, že zbývají ještě tři volná místa. Začínám se těšit...  :)

Tak teprve teď jsem si povšimnul, že "na dně" už se objevil nějaký rozpis hodin.
Tedy ta nedělní doba nám přijde dost pitomá 10-14 hod,
člověk nestihne dopoledne zajít do kostela a v poledne zase ani na oběd.
Takže tancovat s práznou duší i žaludkem.... :-(

A dokdy že se mají poslat ty prachy?

Michal Medvěd

Utěšeně se plníme, aktuální stav se zdá být takový, že zbývají ještě tři volná místa. Začínám se těšit...  :)

Michal Medvěd

Tak jsem experimentálně otevřel přihlášky, vizte dno diskuse...

kychot

Quote from: Michal Medvěd on September 05, 2007, 15:14:32 PM
Ale, hele, pro dva lidi to asi dělat nebudeme...  ;) Takže prosím předběžné zájemce, aby o sobě dali vědět, musíme včas zarezervovat vhodně velký sál.

Když 2 (doposud) diskutující páni přitáhnou i 2 dámy, tak už to jsou 2 páry = 4 lidi = 8 nohou, k tomu případně 1 4nohé zvíře = tucet nohou, to už by mohl být pěkný dusot!

Michal Medvěd

Dole přibyly doplňující informace, zbytek by se měl dojasnit do čtrnácti dnů...

Michal Medvěd

Ale, hele, pro dva lidi to asi dělat nebudeme...  ;) Takže prosím předběžné zájemce, aby o sobě dali vědět, musíme včas zarezervovat vhodně velký sál.

Michal Medvěd

S Kačenkou jsme se definitivně dohodli na společně vedeném semináři. Podrobnosti doladíme, až Kačenka zdolá státnice a já se vyhrabu z diplomky. Držte palce.

Xen

Ja jsem spise pro tu druhou variantu. Tedy sobotu a nedeli.

Michal Medvěd

Nenene, práce je mnoho...

Doplnil jsem to do dolního příspěvku, neb asociace s kalendářem je tu poněku lajdavá: mělo by to být kolem soboty 17. 11. 2007, takže buď jen třebas 4 + 4 hodiny v sobotu nebo, co já vím, 3 + 3 v sobotu a 4 v neděli.

Je to pole mámivě široké a trudně neorané.