Fórum starého tance

Výbava historického tanečníka - Proseč 2009

Started by Michal Medvěd, November 03, 2008, 11:52:21 AM

Previous topic - Next topic

Linked Events

kychot

Quote from: JanaWar on December 04, 2008, 19:48:22 PM
hledá tabulky...

No si nespecifikovala o jaké sokoly jde. Já namísto antropometrických tabulek hledal ornitometrické  :-\
Tam se navíc kromě triangulace bodů A B musí počítat i s nivelací.

Adetka

Val Mez má velkou tělocvičnu za 150,- na hodinu, ale s ubytováním mám problém. Mají tam pokoje pro 2+2.

Adetka

Mno před těmi lety 100,-/osoba/noc,
a teď to vidím na 140,-/o/n a někoho kdo používá Ctrl+V, :)
ale pro jistotu tam napíšu.
Mimochodem, ValMez má tělocvičnu mrňavou a tudíž padá. :'(

Bidak

No to není tak drahé. A kolik tam teda stálo ubytování? Podle toho co tam píšou to vypadá na hodinový hotel...  ::)

JanaWar

hledá tabulky...
... a moc fandí tvému pokusu o tělocvičnu

Adetka

Jo a pak mám jednu tělocvičnu pár kilometrů od Tábora, jezdili jsme tam se střední na "výlety",
http://borotin.webpark.cz/
nejsem si jistá povrchem pro tanec, ale píšou že je vhodný  :-\ posuďte sami
ubytování bývalo (je to přecijen už dýl) docela dobré

Vzhledem k tomu, že nevim, kolik jste platili za tu Proseč, neposoudím je-li to o moc víc, možná by se dalo usmlouvat na míň.
Vlak jezdí do dvou vesnic vedle jedna asi tři km druhá cca pět. Autobus z Tábora i ze Sudoměřic.

Adetka

Quote from: Michal Medvěd on December 04, 2008, 00:57:59 AM
Jo, vy si z toho děláte srandu, ale sál pořád nikde!  :'(

8) Já to beru naprosto vážně...
Teď například čekám, až mi odpovědí na mail z Valašského Meziříčí. Ale obávám se, že budou moc drahý.
Nepropadej panice, každý problém má řešení...

JanaWar: Myslím, že by se to dalo (nicméně bude třeba najít tabulky s antropometrickými údaji průměrného sokola)

Michal Medvěd

Quote from: JanaWar on December 03, 2008, 00:31:24 AM
Dalo by se taky spočítat kolik Sokolů se musí pohybovat z bodu A do bodu B, aby pan správce vykopal třímetrovou jámu na zahradě? Tření vzduchu zanedbáváme.

Jo, vy si z toho děláte srandu, ale sál pořád nikde!  :'(

JanaWar

Dalo by se taky spočítat kolik Sokolů se musí pohybovat z bodu A do bodu B, aby pan správce vykopal třímetrovou jámu na zahradě? Tření vzduchu zanedbáváme.

Adetka

Quote from: Michal Medvěd on November 30, 2008, 14:24:51 PM
:)  :D  ;D

No ne nás z toho ve škole zkoušej...  :-\

Vychází z toho těch 12 x 18m tzn. docela normální Sokolovna

Michal Medvěd

:)  :D  ;D

Tak to nám dává krásných 192m2.

Quote from: Adetka on November 30, 2008, 11:19:00 AM
A teď se hodí našprtané normy....

Adetka

A teď se hodí našprtané normy....

Nejmenší plocha na 1 žáka je 8 m2 tzn. krát počet žáků je minimální plocha tělocvičny.
Tělocvična musí být řádně odvětraná, ventilační otvory musí být ovladatelné z podlahy.
Vždy pro 50 žen a 100 mužů musí být k dispozici alespoň jeden záchod, dostupná vzdálenost by neměla přesáhnout 60 m.
Nejmenší světlé výšky místností a prostorů musí být 6000 mm u tělocvičen rozměrů 12 x 18 m a 12 x 24 m, 7000 mm u tělocvičen rozměrů 18 x 30 m a větších.

Michal Medvěd

Quote from: kychot on November 27, 2008, 21:16:40 PM
Jak velkou parketovou plochu potřebujeme?

Dobrá otázka. A nějak to nezvládám vypočítat. Přijde mi, že ta prosečská sokolovna byla tak akorát, ale kolik to má metrů, suď pánbů 8-/

kychot

Koukal ses na http://www.levneubytovani.net/ ? Akorát žew nevím, jak tam rychle najít ty s těmi sály či tělocvičnami. Jak velkou parketovou plochu potřebujeme?

Michal Medvěd

Proseč nás trápí:

- mizerným spojením (David s Ladou prakticky celý týden pendlovali do Liberce a zpátky),
- ubytovnou, která začala být docela drahá na to, jak jsou ty postele zoufalé (osobní zkušenost říká, ež na žíněnce se spalo výrazně líp)
- a nemožností ubytovat lektory nějak důstojněji (zaplať pánbůh, že jsme je doposavad měli tak skromné!).