Fórum starého tance

Žraní příspěvků

Started by kychot, May 16, 2008, 16:08:22 PM

Previous topic - Next topic

Michal Medvěd

Mno. Stačilo vyndat ten link a už to funguje bez větších obtíží. Zdá se, že systém nějak nemá rád odkazy, ale asi jenom od tebe  ::) Fakt záhada. Chjo. Už aby byla nová verze.  :-\

Michal Medvěd

Tady je celá ta konzervace, snad se zase neztratí.  >:(
Každopádně ty věci, co zapadnou, jsou kupodivu vždycky k dohledání v těch posledních příspěvcích, co jsou k rozkliknutí na hlavní straně.

Quote from: Michal Medvěd on May 16, 2008, 21:54:54 PM
Quote from: kychot on May 16, 2008, 14:51:32 PM
V propozicích Proseče se píše:  "Co s sebou:
MP3 přehrávač, kapesní CD přehrávač - stačí jeden do dvojice. " Smím se optati, jaká jestiť představa P.T. organizátorstva o tom, jakým způsobem budou tyto propriety zapojeny do pedagogického procesu?

Mno, osobně si myslím, že a) bude potřeba naposlouchat nějakou muziku, na kterou se budou rekonstruovat ty tance, a b) naposlouchat jinou, na kterou se budou vytvářet choreografie.
A taky se vám bude líp usínat  ;)

Michal Medvěd

He, to mě krká!
Na tohle už jsem odpovídal a taky je to sežraný. Člověče, ty jsi prokletej...  :o

kychot

Quote from: kychot on May 16, 2008, 16:08:22 PM
... Téma: Proseč 2008". Dá se někde v jejích útrobách dohledat anebo ho mám zformulovat znovu?
Takže asi je definitivně sežraný, tak ho napíšu znovu.

Michal Medvěd

Hm... fakt divný.

Je to zase v posledních příspěvcích:

"V propozicích http://prosec.unas.cz/?page_id=19 se píše:  "Co s sebou:
MP3 přehrávač, kapesní CD přehrávač - stačí jeden do dvojice. " Smím se optati, jaká jestiť představa P.T. organizátorstva o tom, jakým způsobem budou tyto propriety zapojeny do pedagogického procesu?"

kychot

Zase mi ta potvora někde sežrala dnešní příspěvek v rubrice "Fórum starého tance | Kalendář starého tance | Historické přednášky, semináře, workshopy, kurzy | Téma: Proseč 2008". Dá se někde v jejích útrobách dohledat anebo ho mám zformulovat znovu?