Fórum starého tance

Jarní ples v Emauzích

Started by kychot, April 14, 2008, 11:15:18 AM

Previous topic - Next topic

Linked Events

Michal Medvěd

Hlavní je jít za tou nejšpičatější věží... ;)

kychot

Quote from: Hádíth on April 14, 2008, 11:56:25 AM
Velmi vřele zdravím! A ptám se: kudy se tam dostanem? Stačila by mi zastávka tram, ulice, nebo něco... Děkuji. děkuji, děkuji.

Nejjednodušeji asi z Karlova nám, metro B. Z výstupu Palackého nám. je to o něco blíž,
z výstupu Karlovo nám se to líp vysvětluje  :D

Jdeš furt na jih po kraji Karláku, kolem stanice tram "Moráň". (asi jsem to do mapy napsal blbě jako "Na Moráni", ale to je skoro jedno. A jdeš furt dál tím směrem ulicí Vyšehradská jako dolů podle kolejí. Vpravo pak takový betonový blázinec, kus magistrátu, s takovou betonovou hradbou. Hned pod ní vjezd do areálu, takže od kolejí doprava tou uličkou pořád dál směrem na západ, jakoby k Vltavě (jdete kolem kostela p. Marie) Za ním se ta uliška zatáčí vlevo kolem SZ rohu toho kostela, tak jdete po ní, kolem kostels Kosmy&Damiána. Kolem závory. Už jste u západního konce kostela p. Marie, jdete do takového hranatého průchodu a hned v tom průchodu vpravo jsou asi 3 velké dveře - všechny vedou stejně, jen jedny z nich jsou ale otevřené  ;) Tak tam to je. Do hadrů se převlíká v prvním patře jakoby na kůru.

Já renesanční hadry nemám a půjčovat si je za několik stovek jen pro tu srandu nehodlám, tak tam půjdu jen asi na čumendu v civilu.

Jo tu neumělou mapku co jsem namaloval najdete na http://dulos.cz/obrazky/slovany2.png.

Tereza

Velmi vřele zdravím! A ptám se: kudy se tam dostanem? Stačila by mi zastávka tram, ulice, nebo něco... Děkuji. děkuji, děkuji.

kychot

Jarní ples
15. 04. 2008
18:00 - 23:00
Historický taneční večer v sále Emauzského opatství ve stylu renesance.
Všichni jsou srdečně zváni. Pokud můžete přijít v kostýmu, žádáme Vás o doržení předepsané módy z let 1530-1620. Podle tradice bude pro panstvo přichystán hodovní stůl a posezení. (Sál bude otevřen od 17:00 k převlečení do kostýmů). Příspěvek na nájemné sálu bude kolem 50Kč.

Převzato z: http://skolatance.cz/kalendar-akci/