Fórum starého tance

Problém - Taneční fakulta na Wikiverzitě

Started by kychot, February 04, 2008, 10:39:16 AM

Previous topic - Next topic

Michal Medvěd

Uf, uf. Někdy se tu dějí fakt tajemné věci ;)

Michal Medvěd

Divný, divný... Já mám Krásný Nálezy I a II normálně mezi akcemi (plesy a spol.) a když na ně kliknu, rozbalí se mi v plné parádě. A to i když nejsem přihlášený. Jsou to normálně tři separé témata: to bez římské číslovky je obecná diskuse a ta dvě s čísly I a II jsou vyhlášené akce propojené s kalendářem, které se objevují (snad) v kalendáři / vystoupení, plesy, tedy tady http://forum.rond.cz/index.php?board=4.0

Je to v pořádku?

kychot

Quote from: Michal Medvěd on February 04, 2008, 14:20:19 PM
Hm...

Někdy se tu dějí opravdu tajuplné věci  :-\

Hele, teďkonc zase:
Dole v nových příspěvcích se zase najednou objevilo téma Krásný nálezy I, ve kterém je jen první a poslední příspěvek:

Re: Krásný nálezy I
« Odpověď #1 kdy: Dnes v 01:29:03 »
   Odpověď s citací
Tak, náplň open class vyhlášena. Kdo je s tanci obeznámen, nechť na ni radostně nechodí Mrknutí
Jen jak jsem přidával odkaz na Indian Queen, zjistil jsem, že jsem ji asi kdysi interpretoval špatně, každopádně že teď bych to viděl jinak. Zakládám na to téma samostatnou diskusi.

http://forum.rond.cz/index.php?topic=136.0
a všechny ostatní mezi nimi chybí.
A jinde v žádným chlívku žádné téma Krásný nálezy I není, jenom to původní Krásný nálezy!  A v nich je jako poslední příspěvek ten tvůj poslední:
Re: Krásný nálezy
« Odpověď #12 kdy: Dnes v 01:44:30 »
   Odpověď s citací
Tož, náplň první open-class (poměrně předvídatelná) zveřejněna. Berte a vychutnávejte! Mrknutí
Zase někdo čaruje, hraje si s římskými číslicemi a dělá v tom bordel. Asi nějaký Říman. Nebo nějaká duše ze středověku. Nebo kdo/co/jaký/který/čí/jenž...

No vypadá to spíš na začarované kladívko. Podle těch časů. Jako že ten příspěvek předtím v Krásný nálezy I je starší, takže jsi ho asi kladívkem trochu promáznul na ten, co je teď v  Krásný nálezy, a ten redakční systém si k tomu účelu vytvořil nějaký temporary thread z těch předešlých příspěvků, dal k nim římské jedničky a pak mu to tam zůstalo někde viset a objevuje se to v těch posledních příspěvcích, protože  se asi mezitím někde zadrhnul nebo co a tam už to neaktualizoval.

Takže to je podobná situace, co se dělo mně, tam se jeden ča dokonce objevily i Krásný nálezy II. Takže ten můj príspěvek se nejspíš uložil do nějakého toho temporary threadu a jak to bylo tak rozhozený, tak v nových příspěvcích byl vidět (vlastně omylem, protože byl v tom temporary threadu) a ve chlívku Krásný nálezy nebyl. A něco podobnýho se pak dělo v těch nadchlívcích, jako je Taneční osvěta a tak nějak.

Michal Medvěd

Hm...

Někdy se tu dějí opravdu tajuplné věci  :-\

kychot

Quote from: Michal Medvěd on February 04, 2008, 11:40:44 AM
V takovém případě je asi nejlepší všechno smazat a založit téma znova, s minimalistickým úvodním příspěvkem, a ten posléze editovat.
Omluvy četné!

Jo, tak přesně o to jsem se několikanásobně pokoušel, a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Alespoň že se to téma "někde" uchytilo, protože předtím nebylo vůbec nikde. Tedy začalo to tím, že se napoprvé ten můj příspěvek uchytil v nálezech, pak jsem po něm klepnul kladívečkem, po malé úpravě jsem ho odeslal, načež zmizel zcela. Zkusil jsem ho tam poslat podruhé znova celý, a už se neobjevil vůbec. Tak teprve pak mě napadlo udělat z toho nové téma, a ono se to neobjevilo nikde. Pak se mi to najednou někde objevilo v jakési duchové podobě, tak jsem na to dal reply. A ono se objevilo to reply, ale ten původní článek nikde. Tak jsem dal reply na reply, to se zase objevilo, ale původní příspěvek zase nikde. Tak jsem si připadal jak idiot. Tak nakonec jsem to prvé reply přepastoval do toho druhého a do toho prvého, které bylo vidět, jsem napastoval (už asi jako pátý pokus) celý ten článek znova. Tak pak se to objevovalo tak, jak jsem psal. A trnul jsem hrůzou, že já jsem ten jediný, který to nikde nevidí, a že ten můj příspěvek všichni ostatní teď čtou v pěti kategoriích pokaždé asi pětkrát a proklínají mě, cože jsem to za debila.

Michal Medvěd

Byl jsem z toho taky trošku divoký ale nakonec jsem to přestrkal... nechápu, kde udělali soudruzi z NDR chybu.
Možná je to zase počtem odkazů.

V takovém případě je asi nejlepší všechno smazat a založit téma znova, s minimalistickým úvodním příspěvkem, a ten posléze editovat.
Snad to strejcové ze SMF do příští verze opraví.

Omluvy četné!

kychot

Jsem z toho trošku divoký, pošlu sem článek a po odeslání mi zmizí. To téma : "Taneční fakulta na Wikiverzitě" ve chlívku "Taneční osvěta" vůbec nevidím. Vidíte ho ostatní?

A přitom v záhlaví tohodle fóra je:
Fórum starého tance | Fórum starého tance | Taneční osvěta | Téma: Taneční fakulta na Wikiverzitě

Pak jsem udělal tohleto Reply na onen článek, tohle reply se zobrazilo v "Poslední příspěvky", ale už ne ve chlívku "Taneční osvěta", a můj původní článek v tom tématu zmizel docela.  U tématu "Krásný nálezy" je Poslední příspěvek: Dnes v 09:58:10 od kychot, ale přitom v celém tom tématu žádný svůj příspěvek nevidím.

Mezitím Medvědovo téma "Krásný nálezy", kam jsem ten svůj příspěvek dal,  postupně cestovalo mezi tématy "Krásný nálezy I" a "Krásný nálezy II" ve chlívku Workshopů, chvíli mu odpadávaly všechny příspěvky, nakonec se usídlilo ve chlívku "Osvěta". Mám dojem, že tu zase někdo čaruje  >:(

Vidíte někdo, prosím, tohle téma "Taneční fakulta na Wikiverzitě" a tyhle dva příspěvky v nějakém v tom chlívku "Taneční osvěta" anebo v nějakém jiném chlívku nebo jen mezi "Poslední příspěvky"  ? ???