Fórum starého tance

Quattrocento II

Started by Michal Medvěd, December 20, 2007, 01:37:32 AM

Previous topic - Next topic

Linked Events

Michal Medvěd

Tak bys to měl mít v poště...

sakul

Muzes mi poslat nahravku Gelosii? Hrajem ji, ale nikdy jsem neslysel verzi, na kterou se da tancovat, nemam vubec predstacu o tempu. Ta melodie svadi k hodne pomalemu, je to mozne?

Michal Medvěd

Jen dodávám, že uzávěrka přihlášek bude v pondělí 25. 2.
Jedu pak na nějakou dobu pryč a asi nebudu s to věci kontrolovat ;)

Obludka

Já se hlásím. já já já!!!  :o

Michal Medvěd

Quattrocento II: volné pokračování v plavbě pestrými vodami tanců italského patnáctého století.

Náplň:

Kromě zopakování základů misury bassa danza se budeme podrobně věnovat všem ostatním misurám a aplikujeme je v několika balli pro různý počet lidí. V plánu jsou zatím dozajista Duchescho, Fiore de Virtu, Gelosia a Lioncello nuovo, nevylučujeme nějaká další překvapení, jako perličku bychom si mohli v případě přebytku času zkusit nějakou složitější bassa danzu, například Partita Crudele.

Lektorstvo: Kateřina Doležalová, Mikuláš Bryan

Místo: Sokol Motol, U Hrušky 15, Praha 5

Časový plán:

8. 3. | 10:00 - 13:00,  15:00 - 18:00
9. 3. | 10:00 - 13:30

Kapacita: sál je velký, v případě nečekaného zájmu včas zastavíme (a zlevníme!)

Cena za osobu: 1000,-

Přihlášky: e-mailem na migulas(zavináč)gmail(tečka)com nebo rovnou do diskuse

Michal Medvěd

Bidak

David a bůh, prosím. Uváděj správné pořadí.  ;D
Ale v zásadě je to jistota, počítá se s námi, jenom jsme se ohlásili příliš brzy a ještě není založen kalendář na příští rok.

Michal Medvěd

Předběžná informace - na tento termín se chystá se druhý díl semináře. Definitivně potvrdíme po novém roce, jestli nám přiklepnou tělocvičnu. Je to velmi pravděpodobné. Další informace posléze.

Když dá David a bůh, čeká nás větší prostor, a tím pádem se budeme moci pustit do práce na prostorově náročnějších tancích. Vykročíme z nízkých tanců mezi balli & balletti. Těšíme se na to.