Fórum starého tance

Plesový repertoár

Started by Michal Medvěd, November 08, 2007, 13:25:46 PM

Previous topic - Next topic

JanaWar

Šakule, osobně se s tebou ráda opiju;-)

Myslím, že právě to "setkávání" bude fajn...

Martina

Mně ples v abstinenčně nepřátelském prostředí neva. Ani naopak.

Michal Medvěd

Naformulováno, zaneseno do kalendáře!
Výsledkem jsou Krásný nálezy.

Takový základ pro udržování tanečního povědomí. Diskusi k tomu tam, k obecnému plesovému repertoáru dále tady. Děkuji za spolupráci a za pozornost! ;)

Michal Medvěd

Bude to hlavně na pokec! Vize je taková, že půl lidí se hýbe, kdy se jim zachce a druhá půlka dělá společenskou událost. A obě poloviny jsou volně prostupné. Já to celý ještě nějak kloudně naformuluju :P

sakul

hm, tak jsem zvedavej ;-) Btw bude to i na pokec nebo kazdy, kdo prijde bude nucen do tance? ;-)

Michal Medvěd

Tak, přátelé: Krásný Ztráty, neděle 9. 3. od 19:00. a neděle 30. 3. od 19:00, pokud to bude fungovat, pokračujeme se čtrnáctidenní frekvencí.

Další info až se z toho šoku vzpamatuju.  ;)

Michal Medvěd

Taky mě to napadlo, ale na můj vkus je to na hranici dojezdnosti. Radšejc bych něco drobet víc v centru. Ale dělám si mentální poznámku ;)

sakul

Tereza

Hopla, už to umím!!!;D Což takhle Hospoda na Hrádku (hrál tam Gwen s Peregrínem) alkoholu je to místo velmi příznivé. Myslím dokonce, že pokud zajistíme dostatečnou konzumaci, bude příznivý i pronájem. Místa na hopsání je tam taky pro začátek dost (tak 40 lidí a neudupou se) má-li to tedy být menší akce...

Michal Medvěd

Dobře, s radostí přijímám návrhy na alkoholupříznivější lokace!  ;)

JanaWar

po dlouhých a složitých empirických výzkumech, měřeních a zúčastněných pozorováních se zdá, že i hudebníci lépe fungují, když nemusejí abstinovat;-)

Bidak

Počkej... ty chceš tancovat střízlivej???? :o

Michal Medvěd

Jo, já jsem všeobecně prohloubený.

Zatím jediný smysluplný návrh, který ze mě vypadl, je karlínské Podsklepeno. Nevýhoda je abstinenční prostředí.
Vadí to někomu? Než se začnu pídit po detailech?

sakul

kdyz te tak posloucham, myslim, ze tve deprese jsou mnohem hlubsi, nez ty moje ;-)

Michal Medvěd

V pořádku, já mám taky dost depresí, takže nikam nespěcháme  ;) Ale počítám s tebou, ááááno! To už jsme dva.

Takže to v zásadě můžeme pořádat i u nás v obýváku... Což nás zbavuje starostí s protorerm, halelůja!