Fórum starého tance

Čas odložil svůj šat (Móda z rukopisů 11. - 16. století) do 1. 3. 2009

Started by JanaWar, December 15, 2008, 14:42:53 PM

Previous topic - Next topic

Linked Events

Michal Medvěd

Mikuláš se vrací z Brna až v sobotu a přeje vám příjemný divácký zážitek ;)

JanaWar

V pátek se půjdem podívat na výstavu. Prozatím předběžně potvrzen Jiřík, Xen, Radek a Terka Codrovi (možná;), Mikuláš pokud by se stihl vrátit z Brna. Já jdu rozhodně;-)

Galerie Klementinum (vstup od Karlova mostu z Křižovnické ulice do areálu Klementina), sraz u pokladny v 17.00, pro případné bloudící duše možno dohodnout setkání někde cestou.

Jakpak jsou na tom ostatní? Ozvěte se! Ve skupince se líp kritizuje;-)

JanaWar

Quote from: Michal Medvěd on January 06, 2009, 03:20:07 AM
Já asi pojedu do Brna, ale se mnou si hlavu nelamte, já jsem teď všeobecně neplánovatelný  ::)
Ozveme se tvému manažerovi;-)

Michal Medvěd

Já asi pojedu do Brna, ale se mnou si hlavu nelamte, já jsem teď všeobecně neplánovatelný  ::)

JanaWar

Tak v pátek v pět??? Myslím, že hodina a půl nám stačí... a jakpak to vidí ostatní? Vyhovuje?

Jirik

Quote from: JanaWar on December 23, 2008, 19:42:43 PM
A tím chceš říct, že se ti víc hodí pátek, nebo že v neděli pracuješ?;)

Je to závislé na hodině, ne na dnu :-)

A kupodivu v sobotu a neděli zase pracuju - ani nevím jak se mi to stalo ;)

Xen

Me je to take jedno, jen v patek budeme od sedmy baroko. Ale od tech peti by se to take stihalo.

JanaWar

A tím chceš říct, že se ti víc hodí pátek, nebo že v neděli pracuješ?;)

Jirik

JanaWar

Jeje, to nestihnu. Jedeme se podívat za Romanem Vaverkou a na ten jejich frýdecko-místecký konec světa je to pořádně z ruky, takže se budeme vracet až čvrtého;(
Takže navrhuji pátek 9. ledna nebo neděli 11. ledna. Třebas ve čtyři nebo v pět? Jakpak to vidí ostatní???

Galerie Klementinum (vstup od Karlova mostu z Křižovnické ulice do areálu Klementina)
Otvírací doba Úterý - neděle  10.00 - 19.00
Galerie Klementinum bude zavřena ve dnech 22. - 26. 12. a 29. 12. 2008 - 1. 1. 2009
Vstupné dospělí 60 Kč; senioři, studenti a děti 10-15 let 40 Kč;
skupina 10ti a více osob 1 osoba 40 Kč; děti do 10 let zdarma

Xen

Tak co v sobotu 3. ledna od 14:00. Sraz u pokladny.
Nebo prosim navhrnete jiny termin.

JanaWar

BidakII

Dle prvních reakcí na LH fóru je výstava celkem hezká, ale jakýsi katalog, který k tomu vznikl, je údajně špatný, protože autoři byli co se historických oděvů týče zcela mimo mísu. A k malé ukázce platnéřiny se kriticky vyjádřil platnéř Mac z Ústí.. :P Nicméně, prodávám, jak jsem koupil. Taky se tam chystám.

Adetka

Byla jsem tam už na vernisáži, ale doteď jsem si ji nedokázala pořádně projít. K vidění jsou moc pěkné knihy a replik kostýmů. Výstava stojí 60,- kč se slevou 40,- studenti, a obyčejně tam nikdo není. Bavila jsem se na pokladně a prý mají denně maximálně 10 lidí. Tak jsem mu slíbila že nějaký najdu  ;)
Dej vědět kdy půjdete,šla bych s vámi, já když pujdu sama tak to nevydržim a pujdu do práce.