Fórum starého tance

Středověk přilákal tisíce návštěvníků

Started by JanaWar, October 11, 2008, 00:54:11 AM

Previous topic - Next topic

Radim Vaňousek

JanaWar:
Ano, vskutku. Mělo to být klasické fórum, jako livinghistory.cz. Jenže k čemu přiložím ruku, to se nenávratně změní. Brodec jsem vytvořil, mnohým mečíkářům působí trauma.

Mám dost negativní a neodvratitelnou působnost, především v kontaktu s lidmi, pokud nejsem v lihu. No a vzhledem k tomu, že se opiju jednou za uherskej rok...
"Mnozí lidé zaměňují hrdost s hloupostí. Je pro ně těžké docílit vlastní pokory, aby jejich vnímání bylo obohaceno o poznatky druhého, moudřejšího člověka."

JanaWar

vaše fórum je prostě přírodní úkaz;-)

Radim Vaňousek

Quote from: Michal Medvěd on October 11, 2008, 11:16:57 AM
Ty jsi ale chodící agitka, člověčě!  :P
To víš -jako hlavoun, eminence osvěty, se starám. Byl by z ní dobrej inkvizitor.

QuoteA to nebylo žádné potrestání, já snesu na nástěnce i Gagarinova bratra. Spíš jsem měl na mysli ohled na naše nervy, protože z podobných pseduožurnalistických plků mě nejspíš jednou trefí šlak.  ;)
Njn, každý kouše do desky stolu z důvodů rozličných.

JanaWar: reportáž postrádala délku, ještě bych přidal na jízlivosti a vynechal řečnické otázky. Za vzor si můžeme brát příspěvky Martina Broďana http://forum.brodec.org/viewtopic.php?f=26&t=218&st=0&sk=t&sd=a&start=60

Jinak dobrý.
"Mnozí lidé zaměňují hrdost s hloupostí. Je pro ně těžké docílit vlastní pokory, aby jejich vnímání bylo obohaceno o poznatky druhého, moudřejšího člověka."

Michal Medvěd

Quote from: Radim Vaňousek on October 11, 2008, 11:11:36 AM
Diskusi zamkni, ať se zbytečně nepatlá volnými bajty v databázi.

Ty jsi ale chodící agitka, člověčě!  :P
Zamykat se nebude, bajtů je naštěstí dost a co kdyby si ještě někdo potřeboval ulevit.

A to nebylo žádné potrestání, já snesu na nástěnce i Gagarinova bratra. Spíš jsem měl na mysli ohled na naše nervy, protože z podobných pseduožurnalistických plků mě nejspíš jednou trefí šlak.  ;)

Radim Vaňousek

Michal Medvěd: tomu se říká svoboda slova, ale jak je vidno i ta se neobejde bez potrestání... mně se její příspěvek zalíbil. Náš SSB spolek má dvě verze šíření osvěty. Nicméně chápu, že účel tohoto fóra je úplně jiný, než házení špíny na nepoučitelné lidi a že to sem nepatří.

JanaWar: tvůj přístup se mi líbí, takové lidi vítáme. Nechápu, proč ještě nefunguješ na brodec.org?  8) Myslím, že by sis v SSB pranýři smlsla. A nebudeš první ženou mezi námi.  ;)

Diskusi zamkni, ať se zbytečně nepatlá volnými bajty v databázi.

JanaWar

Mé karmě už nemůže ublížit vůbec nic;-)

Michal Medvěd

Komu tím prospěješ, komu tím prospěješ?!  :o

JanaWar

Píše se rok 1424. Opočno, které bylo ohrožováno husitským vojskem, prožívá běžný den. V uličkách města fungují řemeslné trhy, rytíři měří síly v turnajích...

A vlastně ani nevím, proč mě to překvapuje. Přičítejte to mé mírné opilosti a taky tomu, že na historické akce pro veřejnost vlastně moc nejezdíme. Waldemar Matuška bledne závistí nad zvučností hlasu opravdového gotického zpěváka drobně vylepšeného reproduktory, kolorit dokresluje kymácivě středověce opilá postavička s botami obalenými jutou (proč asi???), diváci jsou podle reportéra programem nadšeni. Roztomilým zábleskem normálního světa je potom mladík, sešlapávající prázdnou krabici, třikrát. I videosestřih se občas zasekne. A proč je tenhle záběr v reportáži o středověku? Asi už nejen juta ale i papírové krabice stánkařské... Achjo. Jestlipak je tu mezi "civilisty" ještě někdo, kdo od středověku nečeká Noc na Karlštejně. Zaplať pánbůh se to tentokrát obešlo bez tancování...

http://rychnovsky.denik.cz/zpravy_region/stredovek-prilakal-tisice-navstevniku20080914.html