Fórum starého tance

Fest-noz na Rychtě

Started by Michal Medvěd, March 10, 2008, 02:22:27 AM

Previous topic - Next topic

Linked Events

Michal Medvěd

To je věc, která by se měla založit v kalendáři. Je několik možností, jak na to - buď kliknout v kalendáři (úplně nahoře na stránce má samostatný odkaz) na příslušné datum a vyplnit následný formulář, nebo založit tohle jako nové téma v kategorii Kalendář starého tance / Představení, vystoupení, plesy (kde je i tahleta diskuse i Fest Nozu) a pak kliknout úplně dole na "spojit s kalendářem". Mohl bych to udělat já, ale bude užitečnější, když se to naučí i ostatní  ;)

JanaWar

Děkujeme;-)
Já se irských tanců trošku bojím... ale třeba náhle najdu dost odvahy;-)

MartinN

Nenapadlo mě, kam bych to jinam napsal, takže třeba sem.
Asi jste více zatíženi na francouzské tance, ale kdyby měl někdo čas a chuť...

Taneční skupina Rinceoiri pořádá taneční irský večer také na Všebaráčnické rychtě Čt 10.4.2008 od 19:30h. K tanci i poslechu budou hrát plzeňští Poitíni a za vstupné 100,- to vypadá na stejně pěkný večer. Jste tanečníci, takže máte snad představu o irských ceilí a setových tancích pro širokou veřejnost. Uvidíme se tam? :o)
http://www.rinceoiri.cz/cz/view.php?cisloclanku=2008030014

Michal Medvěd

Oni ti největší aktivisté se dojmou nejsnáz. Páč jim na těch věcech nejvíc záleží  ;)

MartinN

Dik. Věřim, že potěšily, ale nejsou nic moc. Můj pár let starý obyčejný automat má své mouchy. Fotky ve většim hůře osvětleném prostoru dělaji jeho poněkud slabšímu blesku problémy, kort když mám nevyčištěnej objektiv :o). Ale dojmout vašeho největšího aktivistu (usuzováno z těchto stránek) :o), mě naplnilo spokojeností :o)

Michal Medvěd

JanaWar

Moc děkujeme;-)
Fotografové měli trochu ztížené podmínky, co? Několik lidí v černém oblečení nevypočitatelně poskakujících černou místností... Tvé fotky dopadly skvěle;-)

MartinN

Zdravim výborné tanečníky :o),
Sice jsem viděl vaše fotky na Flickeru u Barky, ale na vlastní oči jsem vás viděl na Rychtě poprvé. Moc jste se mi líbili. Jednak vašim vystoupenim, ale i potom, při všeobecném tancování. Je vidět, že máte propracovaný styl, prostě už to máte "v nohou". Trochu jsem tam fotil :-), snad vás taky trochu potěšeji fotky z přijemné akce... http://martinne.rajce.idnes.cz/Tanecni_vecer_v_Rychte_21.3.2008_Le_hAnam_Bran/

Michal Medvěd

Večer s bretonskými tanci na Baráčnické rychtě. Hraje Bran, muzika jim šlape nejlíp za posledních šest let - ověřeno na vlastní uši a nohy v sobotu 8. 3. Zato stránky jsou zrovna mimo provoz, musí stačí jejich profil na myspace .

Baráčnická rychta
Tržiště 23/555
Praha 1

Začátek v 19:30